D.V. 8 Juni 2022 Ontmoetingsdag VRCL

Naar overzicht

08 juni 2022

Tijd: 10:30 tot 22:30

Rijssen, 9 mei 2022

L.S.,

Het is een genoegen u namens het bestuur uit te nodigen voor de jaarlijkse ontmoetingsdag welke gehouden zal worden op:

D.V. Woensdag 8 juni 2022. 

Met aandacht voor de huidige situatie in Oekraïne  met:

Prof. dr. Beatrice de Graaf & Mark Brouwer, Marjoor der Mariniers.

De inhoud van het programma bevat diverse unieke elementen die uitstekend passen bij de jaarlijkse ontmoetingsdag van de VRCL. Sommige elementen zijn jaarlijks terugkerend en andere elementen passen bij de aard van de locatie.

Zoals aangekondigd hopen we tijdens de ontmoetingsdag aandacht te geven aan de situatie in Oekraïne. De ontwikkelingen en gebeurtenissen in Oekraïne vervult ons allen met grote zorg en heeft ook de aandacht van een groot deel van de wereldbevolking.  Een groot aantal van onze leden is  ook persoonlijk en/of zakelijk betrokken bij de gebeurtenissen in de Oekraïne. We weten immers dat velen actief een bijdrage leveren aan de  hulpverlening in de Oekraïne of aan Oekraïense vluchtelingen in Nederland.

Om een helder beeld te krijgen over de inval van Rusland in Oekraïne en de daarmee gepaard gaande verschuivingen van machtsverhoudingen hebben we twee bekende sprekers bereid gevonden om een deel van de ontmoetingsdag aanwezig te zijn en ons inzichten te geven in de ontwikkelingen die plaatsvinden.

Prof. dr. Beatrice de Graaf bereid gevonden met ons te spreken over de ontstane situatie in Oekraïne. Het thema is:

‘Wat drijft Poetin?’

Majoor der Mariniers Mark Brouwer zal met ons spreken over de rol van Europa in NAVO verband. Het thema is:

‘De NAVO, hersendood of springlevend?’

De sprekers

Prof. dr. Beatrice de Graaf: Historicus en onderzoeker op het gebied van veiligheid en terrorisme. Haar onderzoek is gericht op hoe staten en samenlevingen proberen een hoog veiligheidsniveau te handhaven en hoe deze pogingen zich verhouden tot kernwaarden en instituten (democratie, vrijheid, rechtsorde, constitutionele en verantwoordelijke overheid). Ze bestudeert de opkomst van en bedreigingen tegen zulke veiligheidsmaatregelen van de 19e eeuw tot en met het heden, waaronder tijdsperiodes waarin zowel de effectiviteit als de legitimiteit van deze regelingen op het spel stonden. Als sterke wetenschapscommunicator verschijnt Beatrice op (internationale) tv- en radiozenders en in kranten. Bron: https://www.uu.nl/medewerkers/badegraaf/Profiel

Majoor der Mariniers Mark Brouwer: Hij is werkzaam als een van de adviseurs van de militaire top op het NAVO-hoofdkwartier in Brussel. Hij heeft de huidige crisis van dichtbij zien ontwikkelen en was bij vele historische beslismomenten aanwezig. Vanuit zijn perspectief zal hij duiding en achtergrondinformatie geven over deze en andere crises die zich op dit moment voordoen. Wat doet de NAVO, en wat juist niet? Wat draagt Nederland bij? En kan Nederland nog wel iets met haar krijgsmacht?

Aanmelden
Aanmelden is alleen mogelijk via de website of de VRCL app. Aanmelden kan tot 28-05-2022. Wilt u zich zo snel als mogelijk aanmelden? Zodoende krijgt de commissie sneller beeld hoeveel leden we mogen ontmoeten en kan zich voorbereiden op uw komst! Voor deze bijeenkomst geldt een bijdrage van € 100,00 per persoon. Bij het aanmelden dient u ook op te geven of u samen komt met uw echtgeno(o)t(e) of een introducé. Vermeld hierbij ook duidelijk de naam die we ook nodig hebben voor de naambadges. Indien u niets doorgeeft kunnen wij u niet voorzien van naambadge.  Heeft u een dieetwensen dan kan u dit doorgeven via info@vrcl.nl.

Overnachten
U kunt op eigen gelegenheid een eventuele overnachting voorafgaand, of na de ontmoetingsdag boeken. Tips van de commissie zijn: Bos Hotel Overberg: https://www.boshoteloverberg.nl/ of Van der Valk Veenendaal: https://www.hotelveenendaal.com/ .

Introducé
We zouden het waarderen als u ook voor deze ontmoetingsdag een introducé meeneemt. Er zijn vast in  uw netwerk ondernemers/personen te vinden, die genieten van ontmoeting, een bedrijfsbezoek, een goede spreker en een goed gesprek! Het is de bedoeling dat u de volledige gegevens invult van de introducé zodat wij deze kunnen verwelkomen. Voor deze bijeenkomst geld voor een  introducé hetzelfde tarief als voor leden; bijdrage € 100,00 per persoon.

No show
Afmelden voor de ontmoetingsdag kan tot 5 werkdagen voor de datum (01-06-2022) van de bijeenkomst. Indien er geen sprake is van een valide reden voor afmelding worden de kosten a € 100,00 per persoon in rekening gebracht. Bent u ziek of is er een andere geldige reden, dan komen de kosten uiteraard te vervallen.

Het bestuur en de ontmoetingsdagcommissie (Wim van Horssen, Rochus Hardeman, Jan Nieuwenhuis)  zien er bijzonder naar uit, u te ontmoeten op D.V. 8 juni!

Met vriendelijke groeten,
Reformatorische zakenvereniging V.R.C.L.

Geert Nieuwenhuis
Toegevoegd administrateur.

LET OP! Bij het aanmelden extra personen de volledige voor en achternaam invullen. 

Bijdrage: € 100,00

 

Login op om aan te melden   U bent aangemeld.

Toevoegen aan agenda
Kom een keer de "sfeer proeven"

GegevensOverweegt u om lid te worden van de VRCL? U bent als introducé van harte welkom op één van onze bijeenkomsten om kennis te maken met de VRCL. Voor de bijeenkomst op D.V. 21 april kunt u zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen..


VRCL app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De VRCL biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de VRCL-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de VRCL. Download nu de VRCL-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.

(c) copyright V.R.C.L. | Alle rechten voorbehouden | Website door: DORST