D.V. 5 juni 2024 – V.R.C.L. Ontmoetingsdag

Naar overzicht

05 juni 2024

Op D.V. 5 juni hopen we onze jaarlijkse Ontmoetingsdag te houden. De voorbereidingen zijn in volle gang en het programma staat grotendeels vast.

We hopen met elkaar de prachtige stad Dordrecht te bezoeken. ‘s Morgens worden we ontvangen door CU wethouder Rick van der Linden. Vervolgens hopen we onder leiding van een ervaren gids de stad wat beter te bekijken. Aansluitend gebruiken we de lunch waarna we met elkaar hopen te zingen in de historische Augustijnerkerk. Er is onder andere aandacht voor de Dordtse Synode in 1618-1619.

Aan het einde van de middag vertrekken we te water richting Het Park in Rotterdam. We genieten op hoogte van een culinair diner in de Euromast.

Start:
We hopen de dag te beginnen bij het Auditorium van het Dordrechts Museum: Museumstraat 38, 3311 XP Dordrecht.
(Let op, dit is niet de hoofdingang van het museum).

Programma
09.30 uur:              Ontvangst Auditorium Dordrechts Museum
10.00 uur:              Intro door locoburgemeester Rick van der Linden
10.15 uur:              Opening door Rien Hoek
10.45 uur:              Stadstour door Dordrecht
12.45 uur:              Lunch in het Stadsklooster
14.15 uur:              Bezoek Augustijnenkerk
Tijdens ons bezoek aan de Augustijnenkerk hopen we met elkaar te zingen en te luisteren naar een lezing over de Synode van Dordrecht door dr. Roelof Bisschop.
16.15 uur:              Vertrek met Waterbus vanaf Merwekade Dordrecht
17.15 uur:              Aankomst Parkkade Rotterdam
18.15 uur:              Aankomst Euromast voor diner en bezoek Euroscoop
21.50 uur:              Afsluiting
22.00 uur:              Vertrek touringcar richting Dordrecht
22.45 uur:              Aankomst Parkeergarage Drievriendenhof

Praktisch

Parkeren
U kunt uw auto het beste parkeren in Parkeergarage Drievriendenhof. Daarvandaan is het drie minuten lopen naar het Dordrechts Museum

Kleding
Gedurende de dag zal er best wat gelopen moeten worden. Het is aan te raden hiervoor geschikt schoeisel mee te nemen. Wanneer er regenachtig weer wordt opgegeven, is het verstandig om een paraplu mee te nemen.

Vervoer minder validen
Nadat we met de Waterbus aangemeerd hebben bij Parkkade Rotterdam, wandelen we circa 20 minuten door ‘Het Park’, een rijksmonumentaal park nabij de Euromast. We begrijpen dat dit voor enkelen niet mogelijk is. Hiervoor regelen we graag apart vervoer. Wilt u contact met ons opnemen via info@vrcl.nl als dit voor u geldt?

Bijdrage kosten
Voor deze bijeenkomst wordt een eigen bijdrage van € 125 per persoon in rekening gebracht.

Kosteloos afmelden voor de bijeenkomst kan tot en met 25 mei 2024. Indien er bij annulering na deze datum geen sprake is van een valide reden voor afmelding, worden de kosten á € 190,- per persoon in rekening gebracht. Dit geldt ook als er sprake is van een no-show. Bent u ziek of is er een andere geldige reden, dan komen de kosten uiteraard te vervallen. Het bestuur wil hiermee voorkomen dat er onnodig kosten worden gemaakt en voedsel wordt vernietigd door geen tijdige afmelding.

 

 

VRCL web-app

De VRCL biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de VRCL-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de VRCL.

(c) copyright V.R.C.L. | Alle rechten voorbehouden | Website door: DORST