D.V. 20 September 2022 Vergadering

Naar overzicht

20 september 2022

Tijd: 16:00 tot 21:30

 

 

 

 

Rijssen, 26 juli 2022

L.S.,

Het is een genoegen u namens de besturen van de SGP Ondernemers en de VRCL uit te nodigen voor de september vergadering welke gehouden zal worden op Prinsjesdag,

D.V. dinsdag 20 september 2022

’s Middags is de jaarlijkse overhandiging van de miljoenennota van 2023 in de Tweede kamer en de Troonrede van koning Willem Alexander in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.
U bent van harte welkom om 16:00u. op een prachtige locatie namelijk, het Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Na de opening door de voorzitter van de VRCL zal er een (korte) huishoudelijke vergadering zijn. Voor en na het diner zullen de sprekers aan het woord zijn. Ir. Chris Stoffer heeft als thema: Prinsjesdag, voor en achter de schermen. Drs. Arend Jan Boekestijn heeft als thema: Prinsjesdag bezien vanuit internationaal perspectief. Wie zijn bijvoorbeeld wereldwijd de medestanders van Poetin en welke macht oefenen zij uit? Drs. Arend Jan Boekestijn heeft daar de afgelopen tijd veel onderzoek naar gedaan.

De sprekers
Drs. Arend-Jan Boekestijn: Docent-onderzoeker. Hij studeerde geschiedenis en politieke wetenschappen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Publiceert over de geschiedenis van het Europese statensysteem in de negentiende en twintigste eeuw, geschiedenis van de Europese integratie, Ontwikkelingshulp, Veiligheidsbeleid, Lid van commissie Vrede en Veiligheid van AIV, Podcast maker van Europa Draait Door samen met Tim de Wit voor de VPRO en Boekestijn en de Wijk samen met Rob de Wijk bij BNR. De twee podcasts hebben samen een wekelijks bereik van 150.000 luisteraars.. Bron: Drs. Arend-Jan Boekestijn – Geesteswetenschappen – Universiteit Utrecht (uu.nl)

Ir. Chris Stoffer: Stoffer groeide op in Elspeet en studeerde civiele techniek aan de Universiteit van Twente, waar hij in 1997 afstudeerde. Na een traineeship bij ARCADIS kwam hij in 1999 in dienst bij Rijkswaterstaat, waar hij opklom tot directeur Netwerkmanagement. Deze functie bekleedde hij vanaf april 2013. Politiek: Stoffer was van 2002 tot en met mei 2018 lid van de gemeenteraad van Nunspeet. Van 2009 tot 2013 was hij lid van het algemeen bestuur van het Waterschap Veluwe. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in 2017 stond hij op plaats vijf van de kandidatenlijst van de SGP, wat niet voldoende was om direct gekozen te worden. Op 11 april 2018 werd hij alsnog geïnstalleerd als lid van de Tweede Kamer na het aftreden van Elbert Dijkgraaf. De nummer vier van de lijst, Bert-Jan Ruissen, zag af van het Kamerlidmaatschap, omdat hij al aangewezen was als lijsttrekker voor de verkiezingen voor het Europees Parlement in 2019. Bron: Chris Stoffer – Wikipedia

SGP Ondernemers en VRCL
Na contact tussen het bestuur van de VRCL en het bestuur van de SGP ondernemers is besloten deze bijeenkomst gezamenlijk te houden. Zo kunnen de leden van de twee verenigingen elkaar ontmoeten en elkaar versterken.

Aanmelden VRCL
Aanmelden is alleen mogelijk via de website of de VRCL app. Aanmelden kan tot 10-09-2022. Wilt u zich zo snel als mogelijk aanmelden? Zodoende krijgt de commissie en het hotel sneller beeld hoeveel leden we mogen ontmoeten en kan zich voorbereiden op uw komst! Voor deze bijeenkomst bent u geen extra bijdrage verschuldigd. LET OP! Bij het opgeven dient u bij gebruik van de website altijd eerst in te loggen en vervolgens opgeven. Een paar dagen voor de start van het evenement ontvangt u informatie over de parkeerplaats die voor u gereserveerd is.

Aanmelden SGP Ondernemers
N.N.B.

Introducé
We zouden het waarderen als u ook voor deze vergadering een introducé meeneemt die nog niet eerder een bij een bijeenkomst van de VRCL aanwezig is geweest. Er zijn vast in uw netwerk ondernemers/personen te vinden, die genieten van ontmoeting, een bedrijfsbezoek, een goede spreker en een goed gesprek! Het is de bedoeling dat u de volledige gegevens invult van de introducé zodat wij deze kunnen verwelkomen dit kan via: https://www.vrcl.nl/leden/sfeer-proeven/. Let op deze link niet gebruiken om u als lid op te geven!

No show
Afmelden voor de ontmoetingsdag kan tot 5 werkdagen voor de datum (09-09-2022) van de bijeenkomst. Indien er geen sprake is van een valide reden voor afmelding worden er kosten a € 50,00 per persoon in rekening gebracht. Bent u ziek of is er een andere geldige reden, dan komen de kosten uiteraard te vervallen.

Het bestuur van de VRCL en het bestuur van de SGP ondernemers zien er bijzonder naar uit, u te ontmoeten op D.V. 20 september!

Met vriendelijke groeten,
Reformatorische zakenvereniging V.R.C.L.
Bestuur SGP ondernemers,

 

Geert Nieuwenhuis
Toegevoegd administrateur V.R.C.L.

 

Login op om aan te melden   U bent aangemeld.

Toevoegen aan agenda

VRCL app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De VRCL biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de VRCL-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de VRCL. Download nu de VRCL-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.

(c) copyright V.R.C.L. | Alle rechten voorbehouden | Website door: DORST