D.V. 11 Januari 2023 Nieuwjaarsreceptie

Naar overzicht

11 januari 2023

Tijd: 16:00 tot 21:00

 

 

L.S.,

De laatste bijeenkomst van 2022 is alweer voorbij. Een nieuw jaar ligt voor ons. Het is een genoegen om u namens het bestuur uit te nodigen voor de nieuwjaarsbijeenkomst, welke gehouden zal worden op D.V. woensdag 11 januari 2023. Uw echtgen(o)te is tevens van harte welkom!

We hopen u te ontmoeten bij:

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Aanmelden
U kunt zich uitsluitend aanmelden via de website of de app.
Aanmelden kan t/m uiterlijk 28 december 2022.
U kunt bij het aanmelden ook aangeven of uw partner meekomt. Wilt u hierbij duidelijk de na(a)m(en) vermelden voor op de naambadges?

Programma

16:00 uur: Inloop met een hapje en een drankje
17:30 uur: Opening door de voorzitter Rien Hoek met aansluitend diner
21:00/21:30 uur: Afsluiting van de bijeenkomst

Mededelingen
Bijdrage kosten
Voor het bezoeken van de nieuwjaarsbijeenkomst vragen wij een eigen bijdrage van € 60 per persoon. Met het aanmelden voor deze bijeenkomst gaat u akkoord met de genoemde kosten. Deze bijdrage zal na afloop worden gefactureerd.

 No show
Afmelden voor de bijeenkomst kan tot uiterlijk woensdag 4 januari. Indien u zich na deze datum afmeldt en er geen sprake is van een valide reden voor afmelding worden de kosten a € 60,-  per persoon in rekening gebracht. Dit geldt ook als er sprake is van een no show. Bent u ziek of is er een andere geldige reden dan komen de kosten uiteraard te vervallen. Het bestuur wil hiermee voorkomen dat er onnodig kosten worden gemaakt en dat voedsel vernietigd wordt door geen tijdige afmelding.

Bijdrage: € 60,00

 

VRCL app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De VRCL biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de VRCL-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de VRCL. Download nu de VRCL-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.

(c) copyright V.R.C.L. | Alle rechten voorbehouden | Website door: DORST