Tourrit van het jaar! D.V. 10 september 2022

Naar overzicht

10 september 2022

Tijd: 12:00 tot 18:00

 

 

L.S.,

Na het succes en de gezelligheid van de vorige tourritten ontvangt u hierbij de officiële uitnodiging voor de tiende tourrit, te verrijden op D.V. zaterdag 10 september 2022!

U wordt deze dag om 12.00 uur verwacht op Landgoed Groot Zonneoord, Zonneoordlaan 17, 6718 TK Ede. Hier wordt u ontvangen met koffie/thee en broodjes. Om 13.00 uur starten we de motoren voor een rit over de Veluwe. Na 2 tussenstops, waar u even uit de auto kunt, zullen we rond 16.30 weer aankomen op de startlocatie om daar de tourrit af te sluiten met een gezamenlijke maaltijd.

RITINFORMATIE
De rit zal u voeren langs landerijen en boerenerven, door bossen en over zandverstuivingen. Als de weersomstandigheden het toelaten zullen ook verschillende zandwegen in de route worden opgenomen. Dit jaar zal er een spelelement aan de toertocht worden toegevoegd. Naast een gedetailleerde routebeschrijving ontvangt u een kaart met genummerde foto’s van plekken die u tijdens de route zult aandoen. De bedoeling is deze foto’s in de juiste nummervolgorde te plaatsen.

INSCHRIJVEN

Aanmelden is noodzakelijk, graag via de website www.vrcl.nl of via uw V.R.C.L. app.

We vragen u dringend om het juiste aantal personen (volwassenen en kinderen) te vermelden. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. De inschrijving sluit op 3 september 2022.

SPELREGELS

  • De rit staat open voor alle leden van de V.R.C.L., met gezinsleden, familie en/of (zaken)vrienden.
  • Het is een activiteit welke georganiseerd wordt door enkele leden van de vereniging. Het is geen officiële bijeenkomst en is vooral bedoeld als een gezellig samenzijn, zo mogelijk met familie, kinderen en (zaken)vrienden. Neem dus gerust een introducé mee!
  • Een oude of bijzondere auto is beslist geen moeten, natuurlijk is het wel leuk als er zoveel mogelijk bijzondere vervoersmiddelen zijn.
  • U rijdt voor eigen rekening en risico, de organisatie of de V.R.C.L. is op geen enkele wijze aansprakelijk.

Een dergelijk evenement is een prima moment om uw (zaken)vrienden eens kennis te laten maken met onze vereniging.

De route is dit jaar ca. 100 km lang en zal worden uitgezet door Rutger en Geert-Jan Baan.

We hopen op een mooie en diverse opkomst.

Met vriendelijke groeten
Namens de organisatoren,

Geert Jan Baan & Rutger Baan

 

VRCL app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De VRCL biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de VRCL-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de VRCL. Download nu de VRCL-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.

(c) copyright V.R.C.L. | Alle rechten voorbehouden | Website door: DORST