DV: 5 juni 2021 VRCL ‘Happen & Tuffen’ Tour

Naar overzicht

05 juni 2021

Tijd: 12:30 tot 17:00

Laatste informatie, 28-5-2021

D.V. 5 juni 2021 is de ‘Happen & Tuffen tour’. Als u zich heeft opgegeven, bent u van harte welkom vanaf 12:30u. tot uiterlijk 13:00u. bij Kasteel De Vanenburg aan de Vanenburgerallee 13, 3882 RH te Putten.

U wordt op De Vanenburg ontvangen met een lunch en tevens wordt het programma u uitgereikt. Gezien het grote aantal aanmeldingen en de goede weersverwachtingen beloofd het een mooie tour te worden.

We eindigen de tour bij Molen de Zwaluw in Kesteren met een afsluitend diner dat uiteraard op een ludieke manier tot u gaat komen.

De commissie verwacht dat de dag tussen 19:00u. – 20:00u. afgesloten gaat worden.

Aan de leden van de V.R.C.L.

 

Rijssen, 6 mei 2021

L.S.,

Wij het genoegen u namens het bestuur uit te nodigen voor een ‘Happen & Tuffen’ tour welke gehouden zal worden op D.V. Zaterdag 5 juni 2021. De verwachting is dat het programma zal starten 12:30 en zal eindigen om +/- 17:00.  De indeling van de groepen en exacte tijden volgen na opgave.

De deelname aan het programma is geheel gratis.

Het is de bedoeling dat we een rit gaan rijden door midden Nederland. Onderweg kunt u vanuit uw auto genieten van de prachtige omgeving en uiteraard wordt u op verschillende plekken in het programma een ‘hapje & drankje’ aangeboden. Het is geen klassieke ‘VRCL Tourrit’ in de zin van allemaal gezellig dicht bij elkaar en BBQ en prachtige oldtimers. Het is een tourrit om vanuit uw auto op een zo veilig mogelijke manier elkaar toch even te kunnen spreken. Voor uw deelname is dus geen oldtimer of bijzondere auto vereist. Uiteraard zijn bijzondere auto’s of klassiekers wel welkom!. Het accent ligt op verantwoord ontmoeten, zei het via een autoraam. U kunt deelnemen als lid samen met uw partner, eventuele kinderen, goede kennis of een introducé. De samenstelling van uw auto bepaald u zelf. De commissie vraagt u passende voorzorgsmaatregelen te nemen. De verantwoordelijkheid van het aantal personen of de samenstelling valt geheel onder uw eigen verantwoording. De deelname aan het programma uiteraard ook.

De commissie (bestaande uit: Hans Reijersen van Buuren, Gijsbert Jan Van de Pol en Geert Nieuwenhuis) zal er alles aan doen u een leuke middag te bezorgen binnen de huidige mogelijkheden!

Belangrijk!
Uiteraard zullen alle Covid-19 regels en voorzorgsmaatregelen in acht genomen worden. We vragen u zich niet aan te melden  als u verschijnselen heeft of besmet bent met het Covid-19 virus. Tevens vragen wij u,  als u binnen door de overheid gestelde termijnen gereisd heeft naar code oranje gebieden, ook van deelname af te zien. Ook tijdens de bijeenkomst vragen wij u dringend alle door de overheid ingestelde RIVM regels in acht te nemen.

Aanmelden kan uitsluitend via de app of via deze link:  DV: 5 juni 2021 VRCL ‘Happen & Tuffen’ Tour – VRCL  

I.v.m. de intensieve voorbereiding om alles COVID-19 proof te organiseren vragen wij u dringend u voor 13 mei aan te melden. Vergeet niet te vermelden met hoeveel personen u gaat deelnemen s.v.p.

Het bestuur en de commissie ziet er bijzonder naar uit, u te ontmoeten op D.V. 5 juni!

Met vriendelijke groeten,

Reformatorische zakenvereniging V.R.C.L.

 

Hans Reijersen van Buuren, Gijsbert Jan Van de Pol en Geert Nieuwenhuis.

 

Login op om aan te melden

VRCL app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De VRCL biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de VRCL-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de VRCL. Download nu de VRCL-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.

(c) copyright V.R.C.L. | Alle rechten voorbehouden | Website door: DORST