DV: 11 maart 2021 Digitale bijeenkomst bij het Reformatorisch Dagblad

Naar overzicht

11 maart 2021

Tijd: 19:30 tot 20:30

 

 

Geacht lid van de VRCL,

Namens het bestuur mogen wij u uitnodigen voor onze digitale bijeenkomst op DV: 11 maart 2021 bij het Reformatorisch Dagblad.

Kort voor de tijd ontvangt u een link van ons om de bijeenkomst te kunnen volgen.

Het programma van de bijeenkomst is als volgt:

-Opening en bestuur mededelingen door onze voorzitter Rien Hoek.

-Cornell Heutink (Algemeen Directeur van het RD) neemt ons mee aan de hand van een video verslag hoe de krant van die dag ontstaan is. Als u voor aanvang van de digitale bijeenkomst de krant van die dag leest, kunt u in de vergadering zien hoe de krant van die dag ontstaan is. Cornell hoopt ons ook bij te praten over de veranderende wereld van de media en en hoe het RD daarop gaat inspelen de komende jaren. Ook zullen we een journalist van de krant interviewen over zijn of haar meest bijzondere moment in de afgelopen jaren.

-De vergadering krijgt een open karakter. Dit betekend dat u gerust deze uitnodiging (en straks de link) kunt doorsturen naar een potentieel lid van de VRCL welke zo laagdrempelig kennis kan maken met de VRCL. Bernard Koster hoopt kort te vertellen over het ontstaan van de vereniging en wat een potentieel lid zou kunnen aantrekken om lid te worden van de VRCL.

-Tussentijds hopen we op gezette momenten muzikale opnames te laten zien van muzikale momenten van de ontmoetingsdagen van de VRCL uit het verleden.

Het is mogelijk om digitaal vragen te stellen tijdens de bijeenkomst d.m.v. een chatfunctie. Zo krijgt de vergadering naar wens van het bestuur ook een interactief karakter.

Heeft u vragen voor aanvang van de bijeenkomst voor de spreker of voor het bestuur dan kunt u deze ook per mail alvast kenbaar maken op info@vrcl.nl

Al met al zien we uit naar een zeer interessante bijeenkomst bij het RD.

U hoeft zich niet op te geven voor deze bijeenkomst. U ontvangt voor de vergadering een link waar u DV: 11 maart mee kunt inloggen.

We zien er naar uit om elkaar weer (digitaal) te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Geert Nieuwenhuis.
Toegevoegd secretaris

Reformatorische zakenvereniging V.R.C.L.
Dovenetel 40
7463 EG Rijssen
M 06-81025979
info@vrcl.nl
www.vrcl.nl

 

Login op om aan te melden

VRCL app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De VRCL biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de VRCL-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de VRCL. Download nu de VRCL-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.

(c) copyright V.R.C.L. | Alle rechten voorbehouden | Website door: DORST