Ontmoetingsdag 2023

Naar overzicht

07 juni 2023

Tijd: Van 7 juni, 20.00 uur - 8 juni gehele dag

Op D.V.  7 en 8 juni staat onze Ontmoetingsdag gepland! De V.R.C.L. bestaat dit jaar 60 jaar dus we pakken groots uit.

Op 7 juni wordt u om 20.00 uur verwacht bij Van der Valk in Zwolle. Hier wordt u ontvangen met koffie en gebak. Vanaf 21.00 uur is er een borrel en om 22.00 uur zal de avond worden afgesloten. De volgende ochtend wordt u om 07.00 uur aan het ontbijt verwacht. Om 07.45 uur vertrekken we richting Kampen waar we aan boord gaan van één van de mooiste Driemasters van Nederland. Hier worden we ontvangen met koffie en verse appeltaart. De voorzitter opent deze dag en we zijn nog in gesprek met een spreker voor een stuk bezinning. Tussen de middag krijgen we een uitgebreide lunch. We varen over de IJssel en het Ketelmeer naar het IJsselmeer en genieten van de rust en het uitzicht. De schipper zal ook het één en ander vertellen over de geschiedenis van het schip. Lang geleden een echte walvisvaarder. Begin van de middag leggen we aan in Enkhuizen en bezoeken we het Zuiderzeemuseum. Het bezoek aan Enkhuizen zal worden afgerond in de prachtige oude Westerkerk, wat een plaats heeft op de Unesco lijst en één van de top 100 monumenten in Nederland is. De bouw is gestart in 1470, een driebeukige hallenkerk die in drie fasen is gebouwd. In de Westerkerk genieten we van een muzikaal moment. Terug aan boord worden we ontvangen met een luxe diner. Afhankelijk van de wind verwachten we tussen 21.30 uur en 22.30 uur weer in Kampen aan te meren.

De overnachting van 7 op 8 juni is bij de prijs inbegrepen. Wilt u een extra overnachting (van 8 op 9 juni) boeken dan is dit mogelijk. We kunnen een kamer voor u reserveren en u betaalt bij vertrek de extra overnachting. De kosten zijn circa € 171 inclusief ontbijt.

Meer informatie volgt.

UPDATE:
De aanmeldlijst voor de Ontmoetingsdag is vol! U kunt zich nog wel per mail (info@vrcl.nl) aanmelden voor de reservelijst.

Onderstaande bijdrage is per persoon.

Bijdrage: € 110,00

 

VRCL app

Beschikbaar in de Apple App Store & Android Google Play Store.
De VRCL biedt haar leden een speciale app aan. Leden kunnen via de app met elkaar in contact komen. Door deze duurzame verbinding kunnen we de onderlinge betrokkenheid en samenwerking nog meer kwaliteit geven. Enkele functionaliteiten van de app zijn:

  • In contact komen met mede-leden
  • Aan- afmelden voor activiteiten
  • Agenda raadplegen
  • Facturen inzien
  • Profiel up-to-date houden
  • Je bedrijf zichtbaar maken op de VRCL-site

De app is alleen toegankelijk voor leden van de VRCL. Download nu de VRCL-app in de Apple App store of in de Android Google Play Store.

(c) copyright V.R.C.L. | Alle rechten voorbehouden | Website door: DORST